Sery twarogowe produkowane są z wysokiej jakości mleka krowiego, pasteryzowanego, o różnej zawartości tłuszczu – stąd nazwa tłuste, półtłuste, chude. 100% sera w serze. Powstają poprzez zaszczepienie mleka pasteryzowanego kulturami bakterii fermentacji mlekowej. Wysoka zawartość białka oraz niska kaloryczność to główne cechy sera twarogowego. Jest to silnie odwodniony skrzep białkowy uzyskany przez ukwaszenie mleka dzięki żywym kulturom bakterii. Twarogi są produktami łatwo strawnymi przeznaczonymi do bezpośredniego spożycia. Bogate w białko i sole mineralne zalecane w żywieniu wszystkich, bez względu na wiek. Nie zawierają żadnych dodatków typu konserwantów czy substancji zagęszczających. W zależności od życzenia klientów są pakowane w różne rodzaje opakowań. Twarogi mielone są gotowym surowcem na serniki, drożdżówki, bułeczki.
Ser twarogowy półtłusty krajanka zdobył prestiżowy Certyfikat ogólnopolskiego programu promocyjnego „Doceń polskie”.
Sery twarogowe zostały również wpisane na listę produktów tradycyjnych pod patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi otrzymując zaszczytny tytuł sera twarogowego lasowiackiego.
Ser Twarogowy Lasowiacki Półtłusty
Ser twarogowy półtłusty krajanka zdobył prestiżowy Certyfikat ogólnopolskiego programu promocyjnego „Doceń polskie”. Produkowane przez naszą spółdzielnię twarogi zostały wpisane na listę produktów tradycyjnych pod patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi otrzymując zaszczytny tytuł "Sera twarogowego lasowiackiego".
krajanka pergamin (ecolin)
Opakowanie: krajanka pergamin (ecolin) ok. 400-500 g
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Kod kreskowy: 5901557227801
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 7 dni
Ser Twarogowy Półtłusty Lasowiacki Krajanka - folia próżnia
Opakowanie: krajanka folia próżnia ok 400-500 g
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Kod kreskowy: 5901557257808
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 17 dni
Opakowanie: 250 g folia próżnia
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Kod kreskowy: 5901557204406
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 17 dni
Ser Twarogowy Lasowiacki Półtłusty Mielony - folia próżnia
Opakowanie: mielony folia próżnia ok. 400-500 g
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Kod kreskowy: 5901557237701
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 17 dni
Ser Twarogowy Lasowiacki- wcześniejsza nazwa śmietankowy
Ser Twarogowy Lasowiacki- wcześniejsza nazwa śmietankowy
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Opakowanie: krajanka pergamin ok. 400-500 g
Kod kreskowy: 5901557127804
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 7 dni
Opakowanie: krajanka folia próżnia ok. 400-500 g
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Kod kreskowy: 5901557157801
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 12 dni
Ser Twarogowy Lasowiacki Chudy Krajanka
Ser twarogowy chudy
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Opakowanie: 250 g folia próżnia
Kod kreskowy: 5901557004402
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 17 dni
Opakowanie: krajanka folia próżnia 200-300 g
Kod kreskowy: 5901557031804
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 17 dni
Copyright (c) 2013-2016 Mleko Łazorko Lucjan Łazorko All rights reserved.
Projekt i realizacja: Nado.com.pl