Nasze śmietany i śmietanki produkowane są z najwyższej jakości mleka, które poddawane jest systematycznej kontroli laboratoryjnej. Śmietanka o zawartości 12% tłuszczu jest odpowiednia do kawy, ale świetnie sprawdza się także jako uzupełnienie sałatek lub surówek. Śmietanką 18% tłuszczu wzbogacić można konsystencję i smak zup oraz sosów, natomiast tzw. kremówka (30%) spełnia wszelkie oczekiwania w roli dodatku do ciast i deserów – również jako bita śmietanka!
Śmietana Lasowiacka 18%
Śmietana gęsta o charakterystycznym lekko kwaśnym smaku. Bez zagęstników. Idealna do sałatek, surówek i dipów.
Składniki: śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Opakowanie: kubek 300 g
Kod kreskowy: 5901557532660
PKWiU: 10.51.12.0
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12 szt.
Śmietana Lasowiacka 18%
Opakowanie: kubek 180 g
Kod kreskowy: 5901557531663
PKWiU: 10.51.12.0
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12 szt.
Śmietanka 30%
Naturalna o lekko śmietankowym smaku. 100% śmietanki z mleka. Bez dodatku substancji zagęszczających i stabilizujących. Doskonała do ubijania, ciast, deserów, sosów i zup.
Składniki: śmietanka pasteryzowana
Opakowanie: kubek 180 g
Kod kreskowy: 5901557762616
PKWiU: 10.51.12.0
Termin przydatności do spożycia: 10 dni
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12 szt.
Copyright (c) 2013-2016 Mleko Łazorko Lucjan Łazorko All rights reserved.
Projekt i realizacja: Nado.com.pl